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04-27 19:52

#include <4인 기준으로 작성되어 있습니다.h>



흑설탕or갈색설탕 128그램
물 30그램
버터 90그램
소금 2.5그램
사과 식초 2.5그램
헤비크림(우유 대체가능) 240그램(80그램씩 3개로 나눕니다)
럼 추출물(rum extract) 2.5그램
크림소다 120그램(30그램씩 4개로 나눕니다)
{   1 cup light or dark brown sugar
    2 tablespoons water
    6 tablespoons butter
    1/2 teaspoon salt
    1/2 teaspoon cider vinegar
    3/4 cup heavy cream, divided
    1/2 teaspoon rum extract
    4 12 ounce bottles cream soda };


    1. 중간 크기의 작은 냄비에 갈색 설탕과 물을 혼합한 뒤, 혼합물이 설탕 온도계로 115도가 될 때까지 부드럽게 계속 저어줍니다.
    1. In a small saucepan over medium, combine the brown sugar and water. Bring to a gentle boil and cook, stirring often, until the mixture reads 240 F on a candy thermometer.


    2. 실내 온도를 시원하게 하고, 버터와 소금, 사과 식초와 헤비 크림(혹은 우유)80그램을 넣고 휘저어 줍니다.
    2. Stir in the butter, salt, vinegar and 1/4 of the heavy cream. Set aside to cool to room temperature.


    3. 혼합물이 시원해지면, 럼 추출물을 넣고 휘저어 줍니다.
    3. Once the mixture has cooled, stir in the rum extract.


    4. 중간 크기의 그릇에 30그램의 갈색 설탕 혼합물(3번)과 120그램의 헤비 크림 160그램을 넣습니다, 전기 믹서를 사용하여 2분에서 3분간 걸쭉하게 섞습니다만 완벽히 휘핑되진 않게 합니다.
    4. In a medium bowl, combine 2 tablespoons of the brown sugar mixture and the remaining 1/2 cup of heavy cream. Use an electric mixer to beat until just thickened, but not completely whipped, about 2 to 3 minutes.


    5. 4개의 큰 잔에 1/4정도 갈색 설탕 혼합물(3번)을 나눠서 채운 뒤, 크림 소다 30그램씩 넣고 잘 저어 줍니다. 마지막으로, 수저를 사용해 휘핑 토핑(4번)을 각각 위에 얹습니다.
    5. To serve, divide the brown sugar mixture between 4 tall glasses (about 1/4 cup for each glass). Add 1/4 cup of cream soda to each glass, then stir to combine. Fill each glass nearly to the top with additional cream soda, then spoon the whipped topping over each.




Reference is - natecook, : http://www.tablespoon.com/recipes/harry-potters-butterbeer-recipe/1/

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